Izolácia plochej strechy

Servis, chcem prosim poradit pred 2 rokmi som kupil byt v zrekonstruovanej bytovke v roku 2007 a vsimol som si ze sa mi robia mokre flaky na sadrokartonovom strope ale niekedy sa stratia a znova sa objavia. zda sa mi ze to je asi kondenz. Pytal som sa spravcu ako je riesena strecha a povedal mi ze je tam asi krov, izolacia a zrnkova ipa nejaky dvojplast co som aj videl ked som vybehol na strechu.....asi mi aj tade unika teplo ako vidim a pocujem jak sa mi v kuse zapina kotol. Mam chut rozobrat sadrokarton a pozriet sa tam co tam vlastne je lebo aj ked fuka narazovy vietor tak pocujem jak mi tam fuka a pracuje/praska strop tak sa chcem spytat ake by bolo naj riesenie ked to uz budem mat rozobrate???........rozmyslam nad vatou, tak sa chem spytat aka hrubka vaty a hustota by bola vhodna ci moze byt aj tvrdena? Alebo este rozmyslam nad tou tepelnoizolacnou penou co sa strieka........tak neviem dakujem....
Odpovedať
Profilova fotka
správca musí mať výkresy vyhotovenia stavby. Z tých sa dá zistiť skladba konštrukcie a vytypovať možné chyby aj spôsob sanácie.
Odpovedať
@jan45 hej musi byt plan, len byt kde byvam sa nachadza v polyfunkcnom dome takze tu zavadu by mal odstranit majitel polyfunkcneho domu kedze strecha neni moj majetok........a lepsie tateplit! nie?
Odpovedať
Profilova fotka
na stavebné práce je 5r. záruka. K domu bol tepelný certifikát. Žiadajte investora aby veci dotiahol do konca. Nedokážete vytvoriť parozábranu, kondenzícia bude pokračovať a znehodnocovať izoláciu.
Odpovedať
@galeon Dobrý den.Už moc času nemáte. Chce to naprosto bleskové reakce. Čili písemně to reklamujte u majitele. V druhém dopise majiteli sdělte, že se blíží konec záruční doby a vyzvěto ho, aby to reklamoval u dodavatele stavebních prací. Sám do toho nelezte, jelikož stejně asi nic nevyřešíte a bude Vás to stát prachy,nervy atd........ :-p :-p Buď to pošlete doporučeně, nebo osobně předejte proti podpisu, pro případ, že to majitel nebude chtít řešit. Musí se to jmenovat reklamace vadného bytu a popis toho, co je vadné. :-p :-p S pozdravem Laďa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?