Hľadám firmu na realizáciu strechy Bramac 7°

Profilova fotka
Hľadám firmu na realizáciu strechy Bramac 7° pri Bratislave v Miloslavove - časť Alžbetin dvor. Realizovať by sa mala v októbri. odkaz na projektovú dokumentáciu: http://uloz.to/xYc9g6uP/tuhu-strecha-pdf
Odpovedať
@kubo56 Dávate Max 7° a sklon 7°? Nevšimol som si v rýchlosti máte tma aj poistnú hydroizolačnú fóliu Bramac TOP RU? Pri tomto sklone treba. My sme mali v projekte sklon 8° dali sme preistotu 10° , a ako ma všetci odhovárali aj tu na MS aj v mojom okolí a aj pár strechárov čo som oslovil, od tejto škridle tak sme sa rozhodli pre plech Ruukki Classic.
Odpovedať
Správna pokládka celého systému musí prebiehať podľa predpísaných postupov, 15-ročná záruka na funkčnosť tohto systému je podmienená použitím kompletného systému Bramac 7˚ a musí ju realizovať firma špeciálne vyškolená a certifikovaná spoločnosťou Bramac. cize radsej by som hladal len v tomto smere, lebo budes bez zaruky a skladana krytina na 7 stupnov nie je bohvie co.. osobne by som si to na taky sklon v zivote nedal..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Pocul som, ze pokladka Max 7 je o dost narocnejsia na presnost, takze v prvom rade kvalitneho porkyvaca.
Odpovedať
@kubo56 z osobnych skusenosti odporucam, urcite oslov Bramac Majstrov. Osobne som oslovil viacerych v kraji, porovnal ponuky a rozhodol sa. Vyuzil som v tom case vsetky dotacie a zaruky od Bramacu. Je to nizky sklon, tak preco riskovat a nevyuzit zaruky Bramacu.
Odpovedať
Bramac majster sa nerovna hned kvalita !!!!... rovna sa IBA vymahatelnej zaruky na zaklade verejneho slubu a zarucnych podmienok.. kludne aj taky "majstri" to mozu dojeb... ehm, pokazit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?