Akú strechu na bungalov 200m2? Hliníkovú?

Profilova fotka
zdravim, aky typ strechy doprucujete na bungalov, cca. 200m2 so sklonom 3-5°. mne poradili hlinikovu zvitkovu za cca.10.000€ bez prace, vratane podlozky.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial nie je strecha esteticka (nie je ju vidiet z cesty) tak odporucam vodotesnu stresnu foliu mPVC (taktiez je pod nu potrebne plne debnenie ako pod plechovu krytinu, len s tym ze folia sa zvara a spoje su vodotesne zvarene, ma lepsie difuzne vlastnosti, dlhsiu zivotnost a co je dolezite tak aj cena je nizsia - m2 folie mPVC urcenej na kotvenie sa pohybuje od 5Eur/m2 + separacna podkladna textilia cca 1Eur/m2 = 6Eur/m2 x 200m2 x presahy (1,1) = 1320 Eur + kotvenie (4ks/m2, 1ks = 1Euro) = 800Eur + 1320 Eur = 2120 Euro za material.. :-) Viem doporucit aj izolatera ktory to spravi - a existuju aj rozne farby folie (standardna je svetlo seda + k tomu je aj prislusenstvo - prestupy pre potrubia, odkvapove listy, odvetravacie prvky, uchytky bleskozvodu atd..)
Odpovedať
Profilova fotka
+ este ma napadli otazky s tym suvisiace - aka je cela skladba strechy? kde je situovane zateplenie a aka je uvazovana hrubka zateplenia? Je strecha uvazovana ako odvetrana alebo jednoplastova (bez odvetrania)?..
Odpovedať
Profilova fotka
@esino1 ak potrebujes viac, poslem ti na mail projekt domu
Odpovedať
Profilova fotka
@zato Posli.. zhodnotim ti skladbu strechy a pripadne ti poradim v co by sa mohlo zlepsit (kvalitativne).. robert.jancek@gmail.com
Odpovedať
Profilova fotka
@esino1 cauko, poslal som mail
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?