Postup stavebneho povolenia

Zdravim, s manzelkou sme podali ziadost v 6/22 o stavebne povolenie. Bolo tam dost problemov a velmi sme to ani nenahanali lebo sme mali kde byvat. Teraz som volal na stavebny urad v NR a tam mi povedali, ze ona „to" uz poslala na obec, kde mame stavat a ona s tym uz nic nema. Mam sledovat uradnu tabulu. Mozem ocakavat najblizsie dni povolenie na stavbu, alebo aky je postup 😅
Odpovedať
Profilova fotka
@asuskoo ocakavaj akurat to, ze sa nic diat nebude. Doporucujem zdvihnut kotvy a urobit prieskumny vypad na tvoj SU, kde zistis aky je stav a status stavebneho povolenia. Ak v tom chodit nevies a chces stavat, doporucujem najst si niekoho, kto ti bude robit inziniering :)
Odpovedať
Ak tam bolo viacero problémov, vyriešili ste ich? Či ste to nechali tak? Lebo ak ste ich neriešili, osobne by som očakával prerušenie stavebného konania z dôvodu nedostatkov.
Odpovedať
Nedostatky boli vyriesenie. Islo o zmeny v projekte a chybajuce peciatky. V novembri 2023 chodila susedom, plynarom, elektrikarom atd. informacia, ze chcem stavat a mali sa vyjadrit. Tam bol problem, ze jedna suseda umrela a dedicske konanie este nebolo pravoplatne. V piatok mi povedala na SU, ze ona uz vsetko spravila a poslal to na obec. Skusenosti s tym nemam.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od asuskoo:

Zdravim, s manzelkou sme podali ziadost v 6/22 o …
@asuskoo tak šup šup na obecný úrad a zisťuj...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?