Vybudovanie druhej kúpeľne v dome.

Dobrý deň.Kupujeme dvojgeneračný dom kde je len jedna kúpeľňa.Chceme tam urobiť na poschodí druhú kúpeľňu so zachodom.Vie mi niekto poradiť koľko to asi bude stáť ?
Odpovedať
@zuzkavranka 3267,6e
Odpovedať
@zuzkavranka chcem auto neviete niekto koľko to bude stať? Kupeľna ťa bude stať od 1000 eur do 50 000 eur!!
Odpovedať
@zuzkavranka záleží od majstra koľko si zapyta.
Odpovedať
Aby sme sa pochopili...neriešim koľko bude stáť Zariadená kupelna: vaňa ,wecko a umývadlo.skor ma zaujima koľko by stálo to prepojenie z dolnej kúpeľne na horné podlažie myslím odpady a voda.nova kúpeľňa by bola hneď na poschodí nad tou pôvodnou.
Odpovedať
@zuzkavranka Sak si to daj nacenit, neviem čo tu cakas, že ti tu niekto teraz povie sumu? Taketo práce sa robia na základe obhliadky a majster ti povie čo bude robiť a koľko to bude stať.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkavranka cena zavisi od situacie. Zavolaj si 3 majstrov a nechaj si nacenit vodu/odpady a uvidis sumu. Bezne cca do 1000e, ale ak mas nejaku hlupu situaciu a treba rozbit aj dolnu kupelnu a komplikovane tahat odpady/vodu, moze to byt aj viac. Rataj s tym, ze tieto stariny nechce nikto robit, lebo....
Odpovedať
Diky,povedal si mi novinu...
Odpovedať
Profilova fotka
Takto odhadom sa to nedá, záleží od domu ako takého ako je to riešené ako je pôdorys, to by bolo najlepšie zavolať si ľudí čo to robia aby ti povedali, aby ti urobili ponuku, lepšie aspoň nejaké dve a na základe toho sa rozhodneš.
Odpovedať
@vilny39 To je moc, 2247,40 je adekvátna suma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?