@danka_juraj Ešte čakáme na dokončenie projektu - bud. týždeň by to malo byť. Tiež sme niektore veci menili a prehadzovali - prechod do pivnice sme robili, wcko prehadzovali...ale zaklad tam zostal :-D
by ma zaujímalo o kolko sa predražila stavba pri doprojektovani suterenu ?? nevieme sa s manželkou dohodnuť či bungalov alebo poschodovy mne sa pači tento 1375 a že praktik 517 :D na porazenie a suteren ste davali pod celý dom ??
@juraj351 ešte sme nezačali stavať, kreslí sa nám projekt- áno suterén/pivnica/ bude pod celým domom s tým že spredu bude čiastočne v zemi a zozadu to vychádza zarovna terénom- takže nemáme pivnice v zemi, robíme ich ako nutnosť kvôli klesaniu na pozemku. O koľko sa to predraží ti poviem možno na jar, nakoľko do jesene asi nestihneme vybaviť SP. :-(
ja rozmyslam urobit kompromis a sice bungalov s nadzemnou pivnicou ciastocne zapustenou cca 1m popod cely dom a spredu garaz pod domom skusam prekreslit plan bungalovu 1375 s tym ze by bol o 2m sirsi dlzka rovnaka a vzadu terasa zhruba 1m vo výske a schodiky do zahrady zatial len plan uvidim co z toho bude :) inac jedna pozitivna sprava sa mi vcera doniesla a sice ze uz nam robia cesty konece to trvalo zrejme nas obide aj starost o tahanie sieti od hlavneho tahu uz len pripojky porobit. hned som si ustedril pamätnu fotku :)
Zdravím, otázočka pre tých, ktorí už postavili, stavajú, resp. budú stavať tento bungalov - koľko odhadujete +- finálnu cenu domu? vyjde to fakt na tých cca 104 000eur bez DPH, ako je uvedené na stránke Euroline? Mám na mysli pôvodný projekt bez zásadných zmien /tj. bez suterénu, pivnice apod./. Ďakujem
Zdravím :). Nám s priateľom sa tento domček tiež veľmi páči no máme pozemok iba o šírke 12m. Na úrade nám povedali, že je možné ho tam umiestniť v prípade ak nám susedia udelia výnimku. Chcem sa teda spýtať, či ho niekto nestaviate v okolí žilinského kraja. Veľmi by sme sa chceli ísť naň pozrieť lebo si ho nevieme reálne predstaviť :(. Za odpoveď vopred ďakujem.