Prasknutá dlažba v kuchyni

Chcem by so poprosiť o radu mame nadstavené podkrovie a po cca 8 rokoch som zbadal, že v kuchyni je po celej dlžke prasknutá dlažba. Je to dlažba 30x30. Čo sa tam mohlo stať keď doteraz som praskliny nevidel? Môže to byť spôsobené, že oproti na konci ulice je kamionová doprava a popred dom chodia kamióny? Ďakujem
Odpovedať
@dzefrey si robis srandu dufam :-D Vyrez flexou centimeter od spary, vysekaj ju a uvidis, ci tam bolo dobre nanesene lepidlo. A potom jednoducho nalepis nahradny kus.
Odpovedať
ale to nie je len jeden kus ale cely pas cez celu kuchynu
Odpovedať
Profilova fotka
@dzefrey pochybujem, že to je kamiónmi alebo tým, že tam behajú také autá, mohlo byť, že to bolo zle prilepené alebo zle naliate lepidlo, a opotrebovaním to prasklo, vysekať, vyrovnať a nalepiť poriadne.
Odpovedať
@dzefrey ako píšu, kamióny to nebudú veru. podľa mňa sa stala nejaká chyba pri stavbe, kde sa nachádza tá dlažba? Z akého je mat. a čím a ako ste to lepili?
Odpovedať
dlažba sa nachádza v strede domu je to keramická dlažba. bola nalepena na flex kleber. len mi nejde do hlavy že doteraz nič a po 8 rokoch som spozoroval ako sú puknuté dlažby jeden rad cez celu kuchyňu.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzefrey podla mna sa zlomil poter a dlazba to samozrejme odskakala...
Odpovedať
@dzefrey prepac , v rychlosti som si to zle precital. Ked prdol cely rad, tak si pozri kde ti poterary spravili alebo mali spravit diletacie ako pisal abobo.
Odpovedať
@abobo a keď sa zlomil poter môže sa niečo ešte viac poškodiť? alebo stači vymeniť dlažbu a nebude to už pukať?
Odpovedať
Profilova fotka
@dzefrey prepac ale to ti nik s istotou nepovie co sa stane bez vesteckej gule.... 8-) Moj tajny tip je ze bez opravy sa aj táto prasklina este casom zvacsi. A ci vznikne na inom mieste dalsia zalezi od podkladu pod poterom, zatazeni, dilatacii, teplotnych vykyvov v poteri a pod... Ak mas podlahove kurenie tak skontroluj tlak v systeme. Tu sucastnu prasklinu daj dlazbu dole a poter zosit a nanovo nalepit dlazbu...
Odpovedať
tazko povedat, ked to je cely pas... ako mohlo sa aj stat, ze bol proste zle nalepeny, albo bol zly podklad akurat v tom mieste. nic ineho ti neostava podla mna ho len nejak vymenit. nemas fotku, ze by si sem pridal
Odpovedať
No ťažko je keď to máš v celej časti, bodla by nám foto. A ja si myslím, že tú časť stačí dať preč, vysekať vyrovnať naniesť lepidlo a urobiť to nanovo.
Odpovedať
Profilova fotka
Hej tak nie je co ineho spravit, len ten cely pas dat prec a ulozit a nalepit dlazbu nanovo. No aj tak by ma asi trapilo, ako su na tom ostatne rady aby nepraskali aj tie a potom bude vymena jedneho pasu zbytocna
Odpovedať
Článok sa načítava...
@abobo a ako sa da zosit poter ak je prasknuty?
Odpovedať
Fotku nemam neda sa mi to nafotit lebo to je vidno len pod jednym uhlom a pri vecernom svetle ale skusim nafotit
Odpovedať
@dzefrey pockaj este ci sa to nebude zvacsovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzefrey nastuduj na googli ja niesom stavbar... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?