Máte skúsenosti s podlahami Forbo flooring?

Profilova fotka
mate s tym niekto skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak máte na mysli, dekoratívne podlahy... Osobnú skúsenosť nemám, no na dizajn sú fantastické, údržba je skvelá, len si treba riadne vybrať ten motív, aby vám ladil s interiérom... firmy si dávajú napr. logo.. Robí sa to z Marmolea... a to má nesporne výborné vlastnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež by sa mi hodili nejaké iné postrehy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som nasla dost info ohladom toho marmolea, ale nazory sa lisia,niekto vravi ze je to haklive na vodu...tak teda neviem...ale zas nik nebude na podlahy vylievat kyble vody...
Odpovedať
Profilova fotka
no, podla mna je to dost velky minus, ze je to haklive na vodu, ale pokial to chce mat clovek v byte, alebo v dome nie pri vchodovych dverach, tak je to ok.. ja by som do toho sla,v pripade,ze nenajdeme nic vhodnejsie, ale nie do click systemu, ale v roliach..pri tom clickovom systeme ozaj velmi vidno tie spoje :-p
Odpovedať
Profilova fotka
zavisi od toho ako sa to robi. jednotlive kusy sao spajaju za horuca nejakym tmelom a ked sa to dobre spravi tak je to vodotesne...
Odpovedať
Profilova fotka
lubiky, ja som bola v showroome pozriet, ako to vyzera - bolo to robene priamo ich firmou a bolo to otrasne :-p , tie spoje bolo vidno tak ci tak..povedali nam, ze to preto je take, lebo ich pani upratovacka si nedava pozor a neumyva to tak, ako by sa malo - cize skoro "nasucho"..no ale - ked nieco vystavujem a chcem to predat, tak sa postaram, aby to bolo udrziavane tak ako sa ma nie? prilis tej ich vyhovorke neverim..
Odpovedať
Profilova fotka
nanynka, asi od teba som citala prispevok aj v inej diskusii o podlahe, a preto som aj napisala o tej vode. a ak sa mozem spytat, kde maju showroom? rada by som to tiez videla. tak nakoniec si sa nerozhodla pre ich podlahy?
Odpovedať
Profilova fotka
showroom maju v BA na Galvaniho ulici.. mne sa to marmoleum inak velmi paci, nie sme este uplne rozhodnuti, stale vahame...no ked do toho pojdeme, tak jednoznacne marmo v roliach (ked nie marmo, tak armstrong - to predava koratex napriklad..) je to typ bezsparovej podlahy a to je prave to, co ma tak velmi oslovuje.. uvidime, este stale sme vo faze spekulovania ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved to,tie spary....najlepsie dat linoleum v rolke :-) sak uz existuje aj linoleum s dezenom drevenej podlahy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ano, lino s drevenym dekorom - najlepsie ake som videla bolo od firmy tarkett, to fakt nebolo vidno na prvy pohlad, ze to nie je real drevo.. nam o dreveny dekor praveze nejde..my by sme chceli nieco jednofarebne, preto sa skor priklanam k armstrongu nez k marmoleu, kedze marmo ma dekory zuly - mne sa to nepaci, dokonca ani na kuch.doskach nie (mojim favoritom je betonova kuch. doska :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
idem ten armstrong este pozriet na nete. a cenovo? co sa vlastne najviac oplati pri kriteriach ako cena, udrzba, vzhlad....???
Odpovedať
Profilova fotka
cenovo vychadza ten armstrong o nieco prijatelnejsie..ale uz si presne nepamatam kolko.. to marmo vyslo 1590 Sk za m2 :-S my mame plochu 220 m2, takze to vychadza dost.. udrzba je ta ista, je to stale linoleum, material ten isty, lisia sa len v dekoroch..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
wow tak ten armstrong je super, su z toho aj obklady stien do kupelky....tym padom ani nemusim rozmyslat nad kachlickami...
Odpovedať
Profilova fotka
Marmoleum môžete dať tiež ako obklad do kuchyne, či ako extravagantnú stenu do obyvky... marmoleum v roliach je super, má nespočetné množstvo dobrých vlastností..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?