Lepený vinyl 2 mm - skúsenosti

Dobrý deň, zaujímam sa o skúsenosti s lepeným vinylom hrúbka 2 mm. Hlavne kto fakt má. Možete napísať aj výrobcu, prípadne ak mate v albume pozriem sa. Pozitíva/negatíva?Dosť som si už toho prečítala, ale zaujíma ma realita. Vraj sa po tom zle chodí, smrdí lepidlo, podklad musí byť úplne rovný (snad bude v novostavbe - ale či aj na veľkom priestore?) Manžel je za lepený 2 mm vinyl, pretože má najnižší tepelný odpor - keďže bude podlahové kúrenie. Ja som za click. Tento týždeň prídu zakladať okná, bolo by načase sa dohodnúť 🙂. Ďakujem
Odpovedať
Mam, je to paráda, dal by som znovu. Tiez podlahovka vsade, lepidlo smrdi ako ktore, ja som lepil chemos dl295 a po dvoch dnoch nebolocitit nic. Chodi sa po tom prijemne v lete, este lepsie v zime. Pidklad treba co najrovnejsi, nivelacka je podla mojho nazoru nutnost (a nielen podla mojho). Negativa zatial nepozorujeme, mame to treti rok. Samozrejme skrabanec tu a tam sa spravi, urcite by som to nedal mat v dome zvierata. (nemyslim deti)
Odpovedať
@riava123 Lepený je jednoznačne lepší ako klik a ak máte podlahové kúrenie, tak o inom ani neuvažujte. Lepidlo nesmrdí ani pri lepení.
Odpovedať
@miso555 Ako ktore :-)
Odpovedať
@kejsix a od koho mate podlahu? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Nasi maju v starsom dome lepeny, my mame v novostavbe click takze mozem porovnat. Click je jednoznacne maksi na chodenie, tichsi, pod tym lepenym je proste citit beton. Pod oba treba rovny podklad, viac su nerovnosti citit samozrejme pod tym lepenym takze jednoznacne nivelovat! My sme nivelovali aj pod click lebo sme nechceli podlozku kvoli podl. kureniu. Co sa tyka smradu z lepenia tak ten zmizol asi po 2 dnoch, nic strasne. Ale robila to firma tak neviem co pouzili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?