Co pouzit na staru drevenu podlahu (vizual + vyrovnanie)?

Caute, prerabame starsi 2poschodovy rodinny dom a potrebujeme sa nastahovat do prizemia (docasne kym sa neprerobi poschodie, potom dorobime prizemie). Podlahy v prizemi su klasicke drevene pribite na drevenych tramoch osadene v skvare. Vzhladom na vek podlahy su v par miestach nerovnosti (usadenie) a pri stenach niektore dosky prehnite. Hladam jednoduche a financne nenarocne riesenie ktorym by som tento vizualny "defekt" docasne vyriesil (podlaha sa bude komplet menit po prerobeni poschodia). Napadlo ma povodne drevene dosky vytrhat, nerovnosti v skvare vyrovnat, dosky osadit naspat a na vrch priskrutkovat OSB dosky...ocenim akekolvek dalsie rady, napady :)
Odpovedať
cez OSB dosky ti nebude prechadzat vlhkost. Ak nie je dom uplne a celkom suchy neriskovala by som aby si nenarobil viac skody ako uzitku a zrejme toto bude vas problem, ked su krajne dosky zhnite. Nerovnosti skus vyrovnat priskrutkovanim dosiek o rost, mozno len klince povolili a zhnite dosky vymen za nejake smrekove rezivo. Docasne postaci
Odpovedať
@mc999 nedaval by som ani ja OSB, aj ked uplne zly napad to nieje, ale tak ci tak to budes davat prec. Daj tak ako napisala zita19, priskrutkovat malo by to vyrovnat a zhnite vymente za rezivo ako napisala.
Odpovedať
Dakujem za cenne rady :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?