Ako na tento podklad pod vinyl ?

Cavte, takyto hnus sa mi naskytol po odstraneni starej podlahy, keby to bolo aspon rovne a len s mapami , tak tam dam nejaku stierku , podlozku, ale kedze to nie je najrovnejsie, mam obavy , ze spoje vinylovej podlahy nevydrzia, ako by ste riesili vy ? nivelacii by som sa chcel vyhnut , byt je obyvany a miestnost je prechodova, nestacila by nejaka stierka na ten cementovy poter a hruba podlozka ? boli by tie nerovnosti fatalne pre vinyl ? niekde je rozdiel na 40cm aj 0,5cm, ten komunisticky ehmm fuser co robil ten poter, tak ja neviem ci vodovaha vtedy neexistovala abo co ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mordor44:

Cavte, takyto hnus sa mi naskytol po odstraneni s…
@mordor44 Predsa nie je problém spraviť nivelačku na dvakrát. Tiež som robil v dielni, kde som musel chodiť, tak som spravil predelenie 1 cm vysokou lištou a keď jedna strana zatvrdla, spravil som zvyšok.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chinatech:

@mordor44 Predsa nie je problém spraviť nivelačku…
@chinatech osobne by som to normále presieťkoval zaklebroval ako stenu. To vyrovná nerovnosti a hlanve urobí konzistentný povrch, ktorý sa nebude odlupovať. Potom podľa toho, aké to bude rovné, bud použiť nivelák, alebo rovno ukladať na podložku povrch.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@chinatech osobne by som to normále presieťkoval …
@zicher Pod vinyl musí byť podklad dokonale rovný, to by si sieťkovaním a lepidlom určite nedosiahol.
Odpovedať
ja som to dal dole. Niekde som mal pod parketami asfalt a niekde pod linom toto svinstvo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chinatech:

@mordor44 Predsa nie je problém spraviť nivelačku…
@chinatech hej asi tak zrobim aj ja, lebo nic lepsie nevymyslim a na prekvapenie nivelacky su aj po 2,3 hodinach uz pochodzne, este ako si to prepojil ? si to napojil na seba, alebo si tam dal nieco medzi tie nivelacky, zeby to mohlo diletovat ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mordor44:

@chinatech hej asi tak zrobim aj ja, lebo nic lep…
@mordor44 Nerobil som žiadnu dilatačnú medzeru vylial som jednu polovicu, druhý deň ráno som odstránil deliacu lištu a vylial druhú polovicu. A hlavne nezabudnúť pred nivelačkou dokonale odstrániť všetky uvoľnené časti a napenetrovať hĺbkovou penetráciou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?