WPC plot

Dobry den, Chcem sa opytat kto mate plot z WPC dosiek, tak ktory dodavatel a aka bola priblizne cena? Tiez - mate prosim niekto skusenost s wpc plotmi od firmy Ploty Skala zo Senice? Vopred dakujem za odpovede
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sloto:

Dobry den, Chcem sa opytat kto mate plot z WPC …
@sloto Nabudúce použi vyhľadávanie.... https://www.modrastrecha.sk/search/?t...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sloto:

Dobry den, Chcem sa opytat kto mate plot z WPC …
@sloto Ohľadne ceny máš najlepšie, keď si dáš porobiť cenové ponuky, to proste u nikoho nevyjde rovnako, aj keby si dával robiť presne ten istý plot 😀 Ale ak by som mohla poradiť všeobecne ohľadne WPC dosiek, tak skús Timbermax. Vizuálne môžu vyzerať podobne tie dosky, ale rozdiel býva vo vlastnostiach, v záruke, toto si treba sledovať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mumoo:

@sloto Ohľadne ceny máš najlepšie, keď si dáš por…
@mumoo dakujem za odpoved. Preto sa hlavne pytam na skusenosti a doporucenie ktore wpx dosky su na tento ucel kvalitne. V ramci BA sme pobehali aj konkretne firmy a zistili sme ze v BA asi neexistuje ziadny showroom kde by sa dalo vzorky aj vidiet.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sloto:

@mumoo dakujem za odpoved. Preto sa hlavne pytam …
@sloto Vážne? Tak to by som nepovedala akože, práve tam by som čakala, že toho bude najviac. Ale toto čo som ti spomínala, tak oni sú v Šamoríne, to zase nie je tak ďaleko aspoň, ale niekde som zachytila, že aj v BA plánujú nejakú prevádzku, ale to neviem kedy. Dobré je ale si to pozrieť takto osobne, nech si to vieš aj porovnať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mumoo:

@sloto Vážne? Tak to by som nepovedala akože, prá…
@mumoo to sme cakali aj my. Davali sme si nakoniec spravit par kalkulacii ale ceny tych kvalitnych wpc plastov boli pre nas privysoke, nakoniec sa jedna aj o velku plochu, ze smw sa nakoniec rozhodli pre inu alternativu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?