Stropny digestor nad ostrovom

Profilova fotka
Zdravim, Aké máte skusenosti so stropnym digestorom prosim? Poprosim aj foto ak máte dakujem 🙂 Ostrov bude mat velkost 2,5 m x 80 cm
Odpovedať
Profilova fotka
@frantisekca čo už by som len ja bez Vás robila 😅 asi neviete čitat moja otázka bola aké majú ludia skusenosti s takym digestorom nie aky chcu a či ho chcú ( to sa rieši na odkazoch čo ste sem pripla )
Odpovedať
@zuhajnovic Stačí čítať, skúsenosti tam sú. "Ja mam priestrovy digestor siemens, cenu neviem.Ale nie je to vec co sa meni kazdu chvilu, kuchyna je draha zalezitost celkovo... radsej by som si dosetrila nan, alebo nejak inak to riesila ako nejaky kompromis riesila. Ak nie je moznost, naozaj by som upustila od ostrova s varnou doskou.. Mne sa to uz nezda prakticke, odkedy to mam" Atď...
Odpovedať
@zuhajnovic Varné dosku prehoď na tu stenu. Aspoň pri tom ostrove využiješ aj tie stoličky a zároveň budeš mať peknú plochu na prípravu, servírovanie. Asi vieš, čo sa deje, ak sa vyprážajú nedeľné rezne, či robí čína, hamburger. Zaprskané ďaleko. Není nad to, vždy uhýbať stoličky, čistiť podlahu.
Odpovedať
@zuhajnovic A čo konkrétne chceš vedieť? Je to digestor ako každý iný digestor, akurát je vo voľnom priestore a drahší, ako podskrinkový. Ja mám z IKEA, stál cca 400 €, fotky digestora a jeho realizácie sú tu: https://www.modrastrecha.sk/forum/kuc... A skúsenosti? Dobré. Len manželka frfle, že je hlučný. Ale to je asi každý výkonný digestor.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja prave nechcem varnu dosku na linke Linku vrchne skrinky chcem mat v celosti nie prerusene digestorom Verim ze je to o zvyku taktiež poznam vela ludi co maju dosku na ostrove nemaju problem len este svetlá sa mi oacia vysiace ale popri digestore nevyzeraju az tak dobre
Odpovedať
Kúpiť ide aj digestor do skrinky. Po svojej skúsenosti by som už varnu dosku na ostrovčeku nechcel. Veľa upratovania, čistenia. A sedieť pri variči není tiež nič moc. Ak sú malé deti, tak len o starosť viac.
Odpovedať
@zuhajnovic Aj pri digestore môžu byť visiace svetlá - viď fotka našej kuchyne. A varná doska na ostrovčeku - to je tiež relatívne. Záleží najmä na tom, aký veľký je ten ostrovček. Ak má rozmer 120x60 cm, tak varná doska na takej miniatúrnej plošine je veľmi nepraktické. My sme tiež uvažovali o ostrovčeku, ale nakoniec sme urobili do tvaru U t. j. spojené so zvyškom linky. Je to oveľa lepšie, väčšia plocha, menej zbytočných voľných plôch a najmä - väčšia linka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?