Konferenčný stolík na mieru

Dobrý deň, je tu nejaký stolár alebo šikovný majster, najlepšie z okolia NR, čo by vedel na mieru urobiť takýto konferenčný stolík? Kľudne aj z dreva alebo ak by niekto mal inú možnosť, kľudne napíšte. Ide o to, že stolík, do ktorého som sa zaľúbila, stále nemajú a naposledy som dokonca čítala veľmi zlé recenzie na ten obchod, kde som ho našla. A inde ho nemajú vôbec. Tak ma napadla táto varianta, dať si ho urobiť. Ďakujem za pomoc.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od andreaak05:

Dobrý deň, je tu nejaký stolár alebo šikovný majs…
@andreaak05 A čo keby si si to skúsila vyrobiť sama? Urobíš si základný tvar z hrubého drôtu- prípadne nejakého tenučkého roksoru. Na to namotáš tenké sitové zajačie pletivo. Vezmeš gázu- omotáš. Zarobíš veľa sadry, alebo rovno kúpiš nejaký sadrový tmel- rigips a napatláš v niekoľkých vrstvách. Vyhladíš, vybrúsiš, namaľuješ a máš presne podľa predstáv.. A ked sa ti tá opacha prestane páčť, lebo je absolútne nepraktická, tak to vyhodíš a nebudeš mať žiadnu škodu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@andreaak05 A čo keby si si to skúsila vyrobiť s…
@zicher to, ci je prakticka ta opacha alebo nie, to uz usudim ja sama 😂 ale dakujem za tip. Aj ked som neni uplne nemehlo, radsej by som takuto "dolezitu" vec prenechala nejakemu odbornikovi, kedze na to nemam ani cas, ani priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?