Krive schody

Robili nam priame betonove schodisko , to ,ze rozmer schodou nekoresponduje s projektom by sme predychali ,ale to ze kazdy schod ma iny rozmer a niektore schody maju na kazdom konci inu sirku je uz nieco ine. Rozdiely su v dlzke aj sirke , lieta to 1-3cm. Pani "majstri" nevidia nic divne na tom. Kedze na schodoch maju byt len drevene naslapi , navrhli riesenie ,ze sa daju vyrobit vsetky naslapi podla najdlhsieho a najsirsieho schodu, nalepia sa a oni to zapucuju potom vsetko aby nic nebolo krive. Riesenie z nudze cnost. Ale nevyriesi to dalsiu vec, kedze naplanovane je presklene zabradlie sroubovane do boku schodou. Pri projektovom rozmere schodiska by sa sklene zabradlie stracalo pod hranou plafonu , ale pri sucasnych rozmeroch najdlhsieho schodu bude koncit 7cm smerom od hrany do plafonu. Ako to riesit co najjednoduchsie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ludmilapoddubova:

Robili nam priame betonove schodisko , to ,ze roz…
@ludmilapoddubova keď budú na schodoch drevené nášlapy, je úplne jedno, ze sú pod tým schody o jeden cm rozdielne. Majstri rozmýšľajú správne. Sklo spravíte nižšie, aby končilo pod stropom tak ako má. Žiadna veda. Hľadáš problém tam, kde nieje.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ludmilapoddubova:

Robili nam priame betonove schodisko , to ,ze roz…
@ludmilapoddubova schody sú ako na foto že je pod nimi stena alebo sú to čisto len schody? Lebo aj betón sa dá zrezať a brúsiť. Ale asi to bude zbytočné, keďže to sklo nebude aj tak na hrane - je uchytené na držiakoch, ktoré odsadia sklo od schodu. Čiže by museli byť schody ešte menšie ako otvor, aby bolo sklo presne na hrane. A výška sa dá upraviť pri lepení dreva, len si treba skontrolovať či to bude vychádzať potom na poslednom schode, aby ten nebol náhodou menší.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?