Aké radiátory kúpiť miesto gamatiek?

Chceme vymeniť gamatky za radiátory. Aké kúpiť? Korad, Korado alebo sa nebáť ísť do cenovo nižších? Rozmýšlam nad Purmom alebo Sanicou. Kto má skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsie Korad alebo korado.....daju sa aj lacnejsie len je tam otazka zivotnosti....vysvetloval mi to môj kurenar, ze aj purmo su dobre ale maju o polovicu tensiu stenu ako napr korado.....
Odpovedať
my sme teraz menili vsetky gamaty za radiatory a mame korado a kotol protherm ;-) spokojnost nadovšetko. rok uz takto po novom fungujeme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my menime teraz gamatky za korado radiatore a kotol viadrus,alebo buderus
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
kto poradi radiatory purmo korado alebo korad
Odpovedať
Profilova fotka
Maximálny prevádzkový tlak pre Korad je 1,0 MPa(skúšobný až 1,3 MPa). v rodinnom dome tento prevádzkový tlak bude oveľa nižší. t.z. že úlohu tu nehrá hrúbka plechov (pokiaľ je upravená voda-médium kvalitne odvzdušnená) ale skôr tu hrá úlohu kvalita zvárania výliskov z oceľových plechov valcovaných za studena, materálové zloženie oceľových výliskov, a tiež vonkajšia povrchová úprava a odolnosť farby voči UV žiareniu, oteru, oškrabaniu, odlupovaniu atď. Treba si preto veľmi zvážiť finančnú úsporu vs.prevádzkovú bezporuchovosť. Kedže nie som technológ zvárania a materiálový technológ jednotlivých výrobcov, nedokážem Vám na túto otázku odpovedať zodpovedne. môžem Vám však povedať o mojej pozitívnej osobnej skúsenosti s radiátormi Korad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?