Aké máte skúsenosti s kotlami značky Protherm?

Aké máte skúsenosti s kotlami značky Protherm? Sú kvalitné? Ďakujem
Odpovedať
aj my na dnim rozmyslame
Odpovedať
ahoj, nas toto tiez v dohladnej dobe caka. Viem ze je jeden z najpredavanejsich u nas aj co sa ceny tyka je dostupnejsi. Aj moji znamy ho maju a zatial su spokojni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
my sme ho práve kúpili.Dúfam,že budeme spokojní..Syn má Viesman a v kuse mu chodí opravár.Smola.
Odpovedať
@megy252 my mame Protherm Tiger Condens 25 KKZ 42 ma uz v sebe stavany vrstevny zasobnyk 42 litrovy na teplu vodu cize externy nam nezabera miesto a max spokojnost . a protherm uz kupil vailant cize to uz nie je protherm co byval. V starom byte sme maly protherm ale tej jeamten mal uz 3 poruchy . ale vravim to uz ich kupil vailant a kvalita je inde ako bolo. Hlavne som aj pozerala na servis dostupnost v okoli
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova a kde ste kupovali kotol ?? cez internet alebo niekde v obchode ?? a namontovat ho musí kto a spustit ??
Odpovedať
My sme akurát včera kupovali tiež Protherm Panther bez zásobníka vody.....spustiť by ho mal plynár, na stenu si ho môžte dať aj vy. Som zvedavá ako bude slúžiť....v predajni mali takýto kotol zapojený už 17 rokov a zatial nemali poruchu (ale to môžeš a nemusíš veriť ;-) )
Odpovedať
@acilla No kolega ma budeurus ci co za 2300€ a tiez sa im stale kazi.... My sme sa rozhodovali medzi Prothermom a Atackom a nakoniec sme sa rozhodli pre Atack-zavesny turbo,bez zasobnika
Odpovedať
máme protherm 4 roky a bez problémov......
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to otázka značky, ale prevedenia konštrukcie a použitých materiálov. Čím je jedno s druhým vo väčšej harmónii, tým je kotol prevádzkovo spoľahlivejší. Každý výrobca má svoje lepšie i horšie výrobky. A tu sú skúsenosti užívateľov dôležité. Takže otázka by mala byť skôr na konkrétny typ. Sekundárnym vplyvom na prevádzkovú spoľahlivosť a efektívnosť je jeho správna voľba pre daný systém kúrenia. To isté sa týka aj prípravy teplej vody.
Odpovedať
4 roky bez problemov funguje.. max. spokojnost..
Odpovedať
ja rozmyslam nad Protherm alebo Baxi...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
nam sa po troch rokoch rosypal. zacal zvnutra hrdzaviet, nebol nerezovy ale plechovy. Ale tak nevyberali sme ho my ale investor ktory staval dom takze zrejme zakupil najlacnejsie z lacnych. :-S Urcite nie su vsetky rovnake ale ja uz im zial nedoverujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?