Máte skúsenosti s kuchyňami Potocan - dvierka z dyhy?

Velmi ma zaujali kuchyne Potocan, hlavne ze robia dvierka z dyhy vzacnych drevin, neviem vsak nikde najst referencie. Pan Potocan ma podla registra aj kuchyne Dalno. Ma niekto skusenosti s takymito kuchynami? Resp. doporucit vyrobcu, co robi naozaj kvalitne moderne kuchyne s dvierkami z dyh vzacnych drevin?
Odpovedať
ked niekto robi dyhovane kuchyne tak nalepi tak isto hociaku dyhu, vzacnu aj nevzacnu, dyha sa dnes da kupit hociaka, len aby boli peniašky, a dokonca cena dyhy ani vela nepredraži(pri ručne dyhovanych na mieru), cenu robi viac ten cirkus okolo toho, jedno s druhym
Odpovedať
a poznas nejakeho stolara, ci firmu co to robi kvalitne?
Odpovedať
Profilova fotka
@jojosr Nieje pravda co ti radi martinmatko. Je velky rozdiel medzy dyhou. Mozes kupit dub za 1E/m2, alebo Eben za 40E/m2. Pokracovat mozes s cenou nahor pri vzacnejsich dyhach. A ak sa ti podari najst dyhu z Dubu zo Sherwoodskeho lesa, tak si tiez priplatis ;)
Odpovedať
@slavoducar ano rozdiely v cene dyhy su sice velke ale na cene kuchyne sa to velmi neprejavy(hoci by stala aj 50e/m2) lebo ta najdrahšia sa dava len zvyčajne na viditelne strany a ked si spočitaš že ako to je velka plocha tak to nie je vela. a ked si chce dat niekto spravit kuchynu so zosadenkami robenymi na mieru z kvalitnej dyhy a zaujma ho vyrazne cena tak pre takych ludi sa taketo kuchyne z drahou dyhou ani nerobia.
Odpovedať
@jojosr v každom okrese sa isto najde aspon jedno schopne stolarstvo- alebo aspon poradia. alebo sa popytaj na vystave nabytku v nitre
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@martinmatko jajosr sa pytal na luxusne kuchyne a nie na kuchyne ake "sa robia" Nezaujimal sa o cenu. Ja sa nechcem s tebou hadat, len som chcel poukazat na to, ze "cirkus" ktory spominas vyssie je niekedy naozaj opodstatneny. Nie stale je to len o cene dyhy, ale aj o jej prevedeni. Napriklad Eben je uzky 8-15cm a preto sa s nim trosku viac pohras. Lacna lupana dyha sa lepi pekne v jednom celku. Na luxusnej kuchyni sa skratka trosku viac pohrajkas. Tuto kuchynu sme robili zhruba 2 mesiace a stala $180 000. http://assets.nydailynews.com/polopol...
Odpovedať
@slavoducar odpovedal som ti lebo si pisal že nie je pravda čo mu radim,nerad sa hadam aj ja ale stojim si za svojim a si mi to aj nepriamo potvrdil tymto: tvoja kuchyna a jej cena ... porovnaj s cenou dyhy hocakodrahou a zistiš že cena dyhy nehra pri celkovej cene kuchyne(v kategorii atypicky dyhovanych) podstatnu položku. cena dyhy ma už večši vplyv napriklad pri dverach kde su velke plochy vzhladom na cenu dveri. inač pekna kuchyna čo ste robili.
Odpovedať
@slavoducar Peknú kuchyňu si stiahol z netu. To dokáže každý. A ešte nám nahovor, že výhľad je na Dunaj. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@explorer001 Tazko je uverit nasej neuveritelnej praci. :) Tu mas zopar fotiek tej kuchyne pocas realizacie, ktore nenajdes nikde publikovane. Vacsinu nasich prac nepublikujeme, lebo si to klienti neziadali.Prepac, ale preto sa o tej praci ani nechcem detailnejsie bavit. (vyhlad je na East Side River)
Odpovedať
@slavoducar Pekne ste to urobili...este by ma zaujimalo, ci a ako ste riesili americku ladnicku? Viete ju inkorporovat do kuchynskej linky tak, aby ju nebolo vidno...ako vstavanu?
Odpovedať
Profilova fotka
@jojosr Taketo kuchyne si ziadaju chladnicky Subzero a vela modelov Subzero je pripravena na "custom" panel. Panel sa vsunie do vonkajsieho ramu dveri. Ak nechcete vidiet ramik dveri, tak ten panel treba spravit v plnej sirke a vyske. Po jeho obvode sa spravi drazka, do ktorej vojde obvodova lista (ramik) dveri. Ak bude treba, tak zajtra sfotim jedno Subzero u mna v KE a poslem foto. Stretol som sa aj s inimi znackami ako je Subzero, ktore maju v svojej ponuke chladnicky na takuto aplikaciu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Super, diky, idem riesit novy dom a novu kuchynu a strasne tam chcem velku, dvojdverovu americku ladnicku, ale chcel by som aby bola zabudovana a nijak nevytrcala.
Odpovedať
Profilova fotka
@jojosr tu je este zopar fotiek chladniciek, ktore sme "zamaskovali" do prostredia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Pekny vecer, hladal som na Google informacie o luxusnych kuchyniach, nakolko mam novy dom a rozmyslam o kuchynskej linke. Chcel by som nieco uplne ine ako maju ostatni. To by ste ani neverili kolko casu teraz travim hladanim informacii a porovnanim kvality a ceny. Akurat pozeram tu znacku Potocan, oni vyrabaju aj kuchyne aj doplnky? Mame s manzelkou prave dilemu nad kupou jedalenskeho stola. Doteraz sme mali byt v prenajme a co sa tyka kupovania tychto veci tak nemam ziadne skusenosti. Vedeli by ste mi poradit, ake mate skusenosti s jedalenskymi stolmi? Nasiel som nieco taketo aj na stranke spominanej znacky https://potocan.sk/e-shop/stoly/jedal.... Je lepsie mat v kuchyni stol z masivu, pripadne nejaky lakovany? Planujeme aj dietatko a chcem aby stol bol skombinovatelny aj s detskou stolickou. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
@ladislav111 oni maju pekne stoly, ale na moj vkus aj dost drahe. Co sa tyka lakovaneho jedalenskeho stolu, tak do toho by som ja nesiel. Neviem, mne sa to nejako nepaci, ale tak je to vec vkusu.
Odpovedať
@ladislav111 http://www.reaction.sk/luxusny-nabyto..., mne sa pacia tie akoby z kusu dreva...a urcite nie lakovane....
Odpovedať
s reaction.sk ale nemam dobre skusenosti
Odpovedať
https://potocan.sk/obchod/stoly/jedal... jj Jojo, mne sa pacia tie masivne hlavne
Odpovedať
mne zas taketo nieco: https://potocan.sk/obchod/stoly/jedal..., skor taky echt natural, len ta cena..... A aky si mal problem s reaction?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?