Ocel-hlinikova garazova brana

Ahojte, ma niekto skusenosti s ocel-hlinikovou garazovou branou ? Vie niekto odporucit firmu co taketo brany robi ? Dakujem.
Odpovedať
V podstate všetky dnešné garážové brány (až na výnimky) sú kombinácia materiálu oceľ, hliník, PUR. Takže podľa lokality si vyber cez www.google.com nejakých dodávateľov (zámerne nehovorím výrobcov) a daj si naceniť.
Odpovedať
@sc4th Ide mi o to, ze mam drevohlinikove okna a tie nie su v RAL farbe ( u mna je farba praskova). Pocul som , ze niektore firmy vedia spravit sekcnu branu oplastenu hlinikom , na ktory sa da pouzit praskova farba podla odtienu oknien. Ak ma niekto skusenosti s takymto typom alebo pozna niekoho kto taketo nieco vie spravit bol by som povdacny.
Odpovedať
@mato87 Tak si treba ujasniť najprv názvoslovie. RAL je stupnica farieb, nie spôsob povrchovej úpravy ako práskova farba. Aj tú praskovu farbu más v určitom RAL odtieni. (a ano, stupníc farieb je viac) Aj klasická brána sa dá striekať aj do neštandardných (áno výrobcovia majú štandardné a neštandardné faby a ostatné farby = rozumej farba bez príplatku, s menším príplatkom, s väčším príplatkom) A hliníkové brány, majú tiež väčší dodávatelia v ponuke, ale silne pochybujem že ich povrchová úprava je robená práškovou farbou.
Odpovedať
A sú spoločnosti, ktoré ti nastriekajú bránu aj do farieb aj podľa tvojho receptu/vzorky.
Odpovedať
@sc4th vedel by si prosim dat kontakt na niektore ? Dakujem
Odpovedať
@mato87 Skús pohľadať na googli, prípadne oslov predajcov, a keď sa nepodarí tak mi napíš správu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?