Má niekto pôžičku na rekonštrukciu z Cetelemu?

prosim vas mate niekdo pozicku na rekonstruciu a byvanie s cetelemu?
Odpovedať
Profilova fotka
Tieto spolocnosti radsej nie, mne tie ich pozicky pridu, ako legalna uzera. Dobry su len na nakup spotrebicov, aj to len ked maju splatkovu akciu "bez navysenia"
Odpovedať
Profilova fotka
@yanko1 suhlasim s @blekytom - tieto spolocnosti by som vyuzila iba ak by som si musela kupit viacej spotrebicov na ktore by som aktualne nemala financie.... este sa da aj alternativa ze 10% preplatis, teda 10% akontacia a 10 mesiacov platis 10%, to je este akceptovatelne predrazenie.... ale do inych by som nesla ]-( teda isla, za predpokladu, ze odide pracka/chladnicka a na novu nemas a staru ti nema kto pozicat a to su veci ktore nutne potrebujes..... ale to su fakt vynimocne situacie a dufam ze sa mi to nestane ;-) ale do pozicky na dom, na rekonstrukciu --- urcite nie.... radsej to odloz, vezmi uver v stavebnej sporitelni... alebo obycajny bezucelovy spotrebny v banke.... vzdy lepsia investicia, aj ked ani to nie je bohvie co...
Odpovedať
lenze v bankach davaju bezucelove uvery len do 20 000 eur. a tiez je dost vysoky urok. V ceteleme je RPMN 8.29%.
Odpovedať
@yanko1 Dobre si precitaj vsetky drobne pismena v podmienkach, ako dlho ti poskytnu aky urok, kolko to vyjde a kolko preplatis. Porovnaj s bankami, so stavebnymi sporitelnami a potom sa rozhodni. Tiez sa mi nezda, ze by ponukali takyto vyhodny urok, skor mi to pride ako lakadlo a potom ho zvysia. Skus skor ist cestou americkej hypoteky, mas nizsi urok a urcite dostanes viac ako 20000 eur. LEn musis rucit nehnutelnostou. Ale myslim si, ze ani v Ceteleme ti nedaju viac, ak nebudes niecim rucit.
Odpovedať
@yanko1 RPMN je jedna vec ale pozrite aký je tam úrok, celkovo tieto splátkové spoločnosti sú až druhá alternatíva po bankách pre klientov ktorým banka úver neschváli, treba myslieť aj na alternatívu že nebudete mať na spátku a v prípade banky sa dá predsa len dohodnúť no u nebankovky by som to neriskovala.
Odpovedať
@milchova urok je tam 7.99%, ako mne by banka uver schvalila len nieje co zalozit. a cetelem poskytuje najviac bez zalozenia nehnutelnosti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?