Nadštandardný 3-izbový byt v Malých Krasňanoch kúpite už od 148 000 EUR

14. mar 2016

Projekt Malé Krasňany určite netreba predstavovať. Obľúbený rezidenčný projekt na rozhraní Nového mesta a Rače vstupuje do svojej ďalšej etapy, v rámci ktorej prináša dostupné bývanie v 3-izbových bytoch už od 148 000 EUR.

Hľadáte pokojné miesto, kde budete vychovávať vaše deti? Alebo nadštandardné bývanie na skok od prírody? Malé Krasňany majú čo ponúknuť každému.

Ideálna poloha pre aktívnych ľudí

Malé Krasňany ocenia najmä tí, ktorí nehľadajú iba miesto na prespanie ale priestor pre aktívny život celej rodiny. Ich poloha skutočne umožňuje žiť naplno. Okolité vinice poskytujú nekonečné možnosti pre rodinné výlety
a prechádzky, lesy Malých Karpát zasa ocenia najmä aktívni cyklisti. Navyše už čoskoro pribudne nový cyklochodník, vďaka ktorému budú outdoorové možnosti ešte rozmanitejšie. S rodinou sa tak budete môcť vybrať nielen na Peknú cestu, ale aj do bratislavského lesoparku či na Železnú studničku

Ideálnu polohu Malých Krasňan dopĺňa množstvo zelene a detské ihriská priamo pod oknami.

Vysoký štandard bytov

Každý chce pre svoju rodinu to najlepšie. No iba v Malých Krasňanoch to získate v cene bytu. V tej je započítaný vysoký bytový štandard od renomovaných dodávateľov. Mladé rodiny určite ocenia vysokokvalitné 6-komorové plastové okná s izolačným trojsklom, ktoré zlepšujú zateplenie bytu, bránia roseniu okien a v kombinácii s veľkoformátovými podlahami výrazne tlmia hluk. Zaujímavosťou je tiež vybavenie kúpeľní od TOP dizajnového štúdia ACQUAMAREA a mnohé ďalšie doplnky, ktoré z Malých Krasňan robia ideálne miesto na bývanie.

Na bytoch v Malých Krasňanoch vidieť, že sa na výbere materiálov nešetrilo.

Bezplatné parkovanie pre návštevy

Zdanlivá maličkosť, ktorej význam však rýchlo pochopí každý. V dnešnej dobe je totiž bežné, že developer vypredá parkovanie v projekte do posledného miesta. Návštevy potom často nemajú kde zastaviť alebo parkujú na chodníkoch alebo zeleni, čo značne znižuje komfort všetkých obyvateľov.

V Malých Krasňanoch myslel developer aj na návštevy. Či vás prídu navštíviť vaši známi alebo rodina, vždy budú mať pripravené jedno zo 70 bezplatných parkovacích miest priamo v areáli.

Výhodné možnosti financovania

Malé Krasňany myslia aj na vašu peňaženku. Developer projektu pripravil
v spolupráci s VÚB bankou špeciálny produkt – 0 % hypotéku. Od kúpy bytu až do jeho kolaudácie zaplatí úroky za vás. Vám tak zostanú peniaze, ktoré môžete minúť napríklad na dovolenku so svojou rodinou.

Malé Krasňany sú jasnou voľbou nielen pre mladé rodiny. Presvedčte sa sami. Viac informácii nájdete na novej webstránke projektu www.malekrasnany.sk.