Čerstvý vzduch bez nutnosti otvárania okien – s vetracími systémami WOLF budete mať doma zdravé vnútorné prostredie

28. feb 2020

Zlepšite si svoju koncentráciu a kondíciu! S vetracím systémom WOLF zamedzíte vzniku plesní, odstránite rôzne zápachy a filtrujete prach aj peľové častice. Jednoducho ho tiež skombinujete s vykurovaním prostredníctvom plynového kondenzačného kotla či tepelného čerpadla.

Cítite sa doma bez energie a pobolieva vás hlava? Je pravdepodobné, že za to môže nedostatok čerstvého vzduchu! Ako to vyriešiť? Vďaka vetracím systémom WOLF zostáva teplota v miestnosti zachovaná a vydýchaný vzduch je nahradený prefiltrovaným čerstvým vzduchom.

Prečo vymeniť vetranie otváraním okien za vetrací systém?
Vetraním prostredníctvom otvorených okien spôsobíte veľký únik tepla, vyššiu hlučnosť a prašnosť vnútorných priestorov. Naproti tomu priebežná výmena vzduchu s vetracími systémami s rekuperáciou vzduchu WOLF zamedzí vzniku plesní, odstraňuje rôzne zápachy, filtruje prach a peľové častice. A ušetrí vám až 20 % nákladov na energie!

Vetracie systémy WOLF
Vetracie jednotky WOLF majú vysokú mieru rekuperácie tepla (až 93 %), výkon od 50 do 400 m3/h a možnosť napojenia snímačov vlhkosti vzduchu a CO2, čím zabezpečujú dokonalú kontinuálnu výmenu vzduchu v akomkoľvek priestore a prispievajú tak k zlepšeniu vašej koncentrácie a kondície.
Novinkou tohto roka vo vetraní je WOLF CWL-2 Excellent s výkonom 325/400 m3/h a s rekuperáciou tepla až 99 %! Najtichšia vetracia jednotka v novom dizajne bude predstavená na veľtrhu Aquatherm v Prahe a v predaji bude už od Apríla 2020.

Jednoduchá kombinácia s vykurovacími systémami WOLF
Skombinujte si vetranie obytných priestorov s našimi plynovými kondenzačnými kotlami a tepelnými čerpadlami, ktoré zároveň spolu efektívne komunikujú prostredníctvom jedného riadiaceho modulu.
Do bytov či menších rodinných domov je vhodné riešenie pozostávajúce z kombinácie plynového kondenzačného kotla, ktorý má nízku hmotnosť a kompaktné rozmery, alebo kotla s vrstvovým zásobníkom s efektívnym ohrevom vody a inovatívnou izolačnou technikou s vetracou jednotkou s rekuperáciou.
WOLF CWL-150

Ak máte nízkoenergetický rodinný dom, skombinujte si vetrací systém s tepelným čerpadlom s výkonom 5 kW. Ľahkoy ho pripojíte do štandardnej 230 V siete, takže ušetríte za špeciálne prípojky. Ak máte väčší rodinný dom, vilku či rekonštruujete starší rodinný dom, ideálne pre vás bude čerpadlo s výkonom 16 kW, čo pokryje aj vyššiu spotrebu tepla a ohrevu vody. Všetky modely sú výkonné, ale vďaka kvalitnej izolácii stále tiché.
WOLF CWL-400

Chceli by ste mať vo svojom domove počas horúcich dní príjemne chladno?
Splitové tepelné čerpadlá WOLF sú šetrné k životnému prostrediu a zároveň dokážu efektívne vykurovať, ale aj chladiť. S rozsahom modulácie až 22 % a piatimi výkonmi: 5, 7, 10, 14 a 16 kW sa prispôsobia každému projektu.
Modely sú výkonné a veľmi tiché. Môžu sa tiež pýšiť pečaťou kvality EPHA. Taktiež sú súčasťou programu Zelená domácnostiam II. a je možné na ne čerpať štátnu podporu.

Jednoduché ovládanie na diaľku vďaka aplikácii Wolf SmartSet
Všetky produkty, samozrejme, ovládate jedným modulom. Vďaka aplikácii Wolf SmartSet je možné zariadenia ovládať či kontrolovať aj na diaľku – zvoľte si optimálne nastavenie vetrania aj vykurovania odkiaľkoľvek!

Riešenie na mieru
Nezáleží na tom, či ste zdedili starší rodinný dom, ktorý potrebujete zrekonštruovať alebo ste sa práve nasťahovali do bytu v novostavbe. Vykurovanie aj vetranie vám naprojektujeme na mieru tak, aby riešenie vyhovovalo vašim potrebám a požiadavkám.

Všetky dôvody, prečo si za partnera vybrať práve spoločnosť WOLF, nájdete na webovej stránke slovensko.wolf.eu. Nájdete tu taktiež špecifiká všetkých našich produktov.

WOLF. Nastavený na mňa.